blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devilcry999
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
master_desann



XBOX360 -> games prirastky maj
pridal master_desann 10.5. 2011 o 10:42



Nove prirastky do mojej zbierky za mesiac maj, mesiac je este len v prvej tretine tak je mozne ze este nieco nakupim:

 

Alan Wake - Vazne som necakal ze tato hra bude taka dobra, po trochu suchom uvodnom tutoriale sa to poriadne rozbehlo a pribeh si uzivam.

 

Undead Nightmare - DLC k Red Dead Redemption, este som sa donho nepustil, nepresiel som este ani povodny RDR tak si to necham na neskor.

 

Fist of The North Star: Kens Rage - klasicky Dynasty Warriors klon, Soundtrack je opat vyborny, vytknut mozem len pomale tempo hry oproti inym titulom podobneho zanru a taktiez dost malo skladieb v soundtracku.

 

N3 II - pokracovanie Ninety Nine Night jedneho z Launch titulov konzoly XBOX360, Vylepsena po kazdej stranke: krajsia grafika, slusny dabing(v N3 to bol otras), clovek sa uz nemusi starat o svoju malinku armadu ktora bola aj tak len na obtiaz a ich smrt na bojisku len zhorsovala statistiky hraca. Zmena v sprave inventara. Accesories, Weapons and Spells plne upgradovatelne.

 

Metro 2033 - Co uz povedat pekna atmosfericka strielacka.

 

Dantes Inferno - hra je to sice pekna ale nebit sestry asi by som ju nikdy nekupil. U tejto hry mam pocit neskutocne nevyuziteho potencialu. Jej prevedenie je tak povediac budgetove. Ale stale slusna zabava.

 

Warriors Orochi - Opat klon Dynasty Warriors serie: Story -> Grind -> Equip -> lvlup -> Grind... tento typ hry je strasne tazko opysatelny kedze u nas su tieto hry doslova neoblubene. Co vsak neplati u mna vacsina hier v mojej zbierke su hryprave od firmy KOEiTecmo ktore su prave takehoto druhu. Neviem preco ale musim ich proste hrat.

 

Ak ma  niekto navrhy na nejake dobre hry sem s nimi.



Prístupov 4424
Kvalita článku
(100%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
XBOX360 -> games prirastky maj
[ 10.5.2011] (príspevkov 17)
XBOX360 -> games
[ 26.4.2011] (príspevkov 10)